SPLIT: podcast De Warmst Week

Hoe vier je Kerstmis als je op twee plaatsen tegelijkertijd moet zijn? Wat is een ‘wisseloutfit’? En elke week je koffers pakken… Word je dat na een tijdje niet beu? Emma Bale, zelf kind van gescheiden ouders, nodigt in de nieuwe VRT MAX-podcast Split elke week twee bekende gasten uit. Ze delen niet enkel een stuk taart, maar ook het verhaal van hoe zij de split van hun ouders ervaren. Want hoe ga je om met het leven in twee verschillende werelden? En kan je überhaupt opgroeien zonder zorgen als je ouders gescheiden zijn? Speciaal voor De Warmste Week delen onder meer Francisco Schuster, Gloria Monserez, Willem De Schryver, Zita Wauters en Berre hun verhaal.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *