Buddy

Zijn je ouders gescheiden? Wil je andere kinderen helpen met jouw ervaringen als kind van gescheiden ouders? Of wil je kinderen tijdens/na een scheiding een luisterend oor bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou en je ervaringsdeskundigheid! 🙏🏻 Lees dan vooral even verder en meld je onderaan aan!

Wie zoeken we precies? ðŸ§

Voor ons is het belangrijk dat je kind bent van gescheiden ouders. We zoeken naar jongvolwassenen tussen de 18 en 28 jaar, die dicht aanleunen bij de leefwereld van kinderen en jongeren. Onze buddywerking werkt enkel online via een chatfunctie. Je ziet je ‘bobby’ (persoon die een luisterend oor nodig heeft) dus niet fysiek.

Wat biedt KANS! jou? ðŸ¤ðŸ»

Wij hebben allemaal hetzelfde doel: kinderen en jongeren van gescheiden ouders een stem geven en via ervaringsdeskundigheid ondersteunen. Het zijn van een buddy, doe je vanuit dezelfde ingesteldheid. We bieden je een warme plek aan in ons team en voorzien een professionele opleiding tot buddy (twee dagen). Verder zorgen we ervoor dat er altijd iemand bereikbaar is voor je vragen of moeilijkheden binnen je buddyschap. Hierin voorzien we ook begeleiding.

Twijfel je om je kandidaat te stellen? Misschien kunnen deze vragen je helpen! Ben je kind van gescheiden ouders? Ben je tussen de 18 en 28 jaar? Wil je je ervaring inzetten om kinderen van gescheiden ouders te helpen? Ben je betrouwbaar, communicatief sterk? Zoek je vrijwilligerswerk (extra uitdaging) naast jouw studie of werk?

Was het antwoord op de vragen telkens ‘JA’? Aarzel dan niet en schrijf je ðŸ‘‰ hier ðŸ‘ˆ in! Heb je toch nog twijfels of vragen? ✉️ Contacteer ons dan via het contactformulier!

We voorzien de opstart, hopelijk in het najaar van 2024. Heb je ondertussen nood aan verdere ondersteuning? Dan kan je bij onderstaande organisaties terecht!

https://www.awel.be/
https://www.overkop.be/
https://www.watwat.be/
https://www.clbchat.be/
https://www.caw.be/jac/
https://www.tejo.be
https://tzitemzo.be/
https://www.noknok.be/