KANS! wordt op de kaart gezet

De voorbije maanden konden jullie van KANS! geregeld posts zien verschijnen op sociale media. Hier geven we kort een terugblik met foto’s van de voorbije activiteiten.

Louise en Lauren ontwierpen een spel om te spelen wanneer er een workshop gegeven wordt. Zo werd KANS! uitgenodigd bij de Karel de Grote-hogeschool en de Vives Hogeschool in Kortrijk om een gastcollege te geven. Omdat we een indruk wouden nalaten bij de studenten alsook de optie om buddy te worden wouden aanreiken, speelden we het spel om helemaal in het verhaal te komen en een dialoog te verkrijgen. Op het einde van de workshops werd er feedback gevraagd waardoor we onze workshops nog beter kunnen maken voor een toekomstig publiek! Lezen jullie hieronder mee de positieve reacties?

Verder konden jullie Louise spotten in het Nieuwsblad waarbij ze een getuigenis doet over de scheiding van haar ouders. Dit in kader van het boek dat Vanessa Maes net uitbracht. Door dit artikel werden we gecontacteerd door jongerenzender MNM om mee te praten over de scheiding bij generation M met Dorianne Aussems.

Het waren prachtige ervaringen en we zijn heel dankbaar voor deze kansen om KANS! op de kaart te zetten. Achter de schermen zijn we de vzw aan het uitbouwen en staan we in contact met Villa Pinedo Nederland.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *