Boekvoorstelling EHBO ouders uit elkaar

Wat een mooie avond! ❤️Gisterenavond waren we te gast op de boekvoorstelling van Marijke Umans. De getuigenissen van enkele jongeren werden opgenomen in het boek. Marijkes boek vertrekt vanuit het alfabet waar er bij elke letter meerdere woorden worden uitgelegd. Louise De Vos en Lauren De Kerf vertelden hun beleving van enkele ‘letters’ van het ‘scheidingsalfabet’ met hun verhalen. Ook onze kinderrechtencommissaris van het Kinderrechtencommissariaat was aanwezig en ook zij kaartte het belang aan met enkel quotes uit het boek. Zo werd (nog maar eens) duidelijk hoe waardevol het boek is voor kinderen en jongeren. Tijdens de receptie achteraf hadden we enkele mooie gesprekken en kwamen we in contact met heel geëngageerde mensen die hopelijk nog in de toekomst iets voor KANS! kunnen betekenen. 👏

PS: nog op zoek naar een cadeautje met de feestdagen? 🌲 Zo’n boek dat iédereen thuis moet hebben? Zoek niet langer! 🔥

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *